Websites & hosting

Provincie Overijssel

Voor de mensen die snel overzichten willen bekijken over inwoners of andere interessante gegevens van de Provincie Overijssel, maakte StudioMJRP.nl het ontwerp voor de handige Onderzoeken, feiten en cijfers website.

website ontwerp groningen roden
webhosting roden

Expertis Onderwijsadviseurs

Grote, uitgebreide website; StudioMJRP.nl maakte het ontwerp en deed de technische uitvoering. Na de site afgerond te hebben op een testlocatie werd het geheel verhuisd naar: Expertis website.

Gezondheidscentrum Hoendiep

De centrale website van het centrum, waarop iedere zorgaanbieder die in het centrum gevestigd is een plekje krijgt om zich voor te stellen aan het publiek. Met meer dan 11.000 bezoekers per maand is het een zeer informatieve website geworden.

logo ontwerp hosting roden groningen
website ontwerp hosting roden

SEDN

Mooie en vooral overzichtelijke website waar patiënten hun weg eenvoudig kunnen vinden. Ontwerp, uitvoering en hosting. Bekijk de SEDN website

Smit Groningen

IJzerwaren en deurbeslagwinkel in stad Groningen. En eigenlijk doen ze nog veel meer. Dát laten zien was een mooie opdracht: bekijk de website.

website laten maken groningen smit
website ontwerp hosting roden groningen

Websites voor therapeuten

Je kunt StudioMJRP.nl inmiddels wel expert op het gebied van websites voor therapeuten noemen. Vele fysiotherapeuten, ergotherapeuten én coaches lieten door ons hun site maken, hosten én onderhouden.

Technisch gedoe

Om een site te kunnen bezoeken is er achter de schermen van alles gaande. Servers, hosting, domeinnaamregistraties, WordPress, xml, php en nog veel meer. Doen wij, geen zorgen: alles werkt gewoon!

En wat doen we dan?

De websites die wij bouwen hosten we bij voorkeur ook. Zo hebben we volledige controle over de beveiliging en het up-to-date houden van uw website. Alles onder één dak, één aanspreekpunt; handig!

Samen iets moois beginnen.

Neem eens contact op, gewoon vrijblijvend, even sparren, koffie, het gesprek
aan gaan, elkaar leren kennen. Wie weet wat voor leuks daar uit voort komt.

Call Now Button